En mors drøm Vind på “Penguin Game”

juli 15, 2015  —  By

En ung mor er i chok efter at have vundet stor

En 39-årig mor er i chok efter at have vundet £ 309,000 efter at have satset kun £ 2 på et spil, hun aldrig havde spillet før.

Den unge mor blev tiltrukket af “Penguin Game” som jackpot syntes at være temmelig imponerende. Hun troede, at hun ville give det en test, trods aldrig at spille det før. Det ser ud til at hun har truffet den rigtige beslutning. Den anonyme vinder investerede kun £ 2 og lykkedes at rake i £ 309,000 for hendes tid! Den store sejr kom som et rigtigt chok.

Holde det en hemmelighed
Kvinden var helt over månen for at have vundet, men havde brug for lidt tid til at lade alt synke ind. Hun troede først, at det ikke kunne være sandt, og så må det have været en fejltagelse. Men det gik til sidst på hende, hvad der var sket. Hun har besluttet ikke at lade nogen vide om hendes store sejr, bortset fra hendes familie. Ifølge kvinden vil du ikke virkelig fortælle nogen uden for familien. Det er bedst at holde det hemmeligt.

Prøve det
Selvom det er blevet kaldt “Penguin Game”, er dette slot faktisk kaldt Icy Wonders. Og det er en populær! Prøv det selv hos Vera & John for at se, hvor stor jackpotten er i øjeblikket. Du kan endda vinde mere end denne unge mor. Som ny spiller kan du også drage fordel af de nye spillere tilbud, for at sikre, at du får mest ud af din indsats. Hvad venter du på? Giv dette pingvin tema spil, Icy Wonders, en prøve.